matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj
gabi7:
a){x−1}{x} b) f(x)= 2+{x+1}{x+3}
12 kwi 11:16
Coma13:
xD y=x
2
−x W=(0,5 ; −0,25)
12 kwi 11:26
Coma13:
w pkt b) masz funkcje y=(x+1)(x+3) tylko przesuniętą 2 jednostki w górę na rysunku już masz przesuniętą...
12 kwi 11:37
gabi7:
dzieks
12 kwi 16:18