21 mar 18:54
Basiak: ad1
wartosci muszą byc takie same bo mamy znak = zatem
| | π | | π | |
5x=x− |
| zatem 4x=− |
| dziel przez 4 masz wynik |
| | 3 | | 3 | |
2
i znowu tak jak w przykładzie 1

enjoy
21 mar 19:06
;o: no w 1) chyba nie do końca się zgadza, powinien byc wynik −π/12 + kπ/3 lub π/18 +kπ/3
21 mar 19:29
;o: ?
21 mar 19:47
Basia:
Basiek co Ty wymyślasz ?
cos5x = cos(x−π3) ⇔
5x = x−π3+2kπ lub 5x = −(x−π3)+2kπ
i dopiero teraz możesz rozwiązywać dalej
21 mar 19:51
;o: Basia jaki bulwers

pewnie dlatego że ktoś kopiuje Twój nick

Dzięki
21 mar 21:50
Basia:
no co Ty
; o
Basiek i ja bardzo się lubimy, nie lubię tylko jak nagle
ta moja imienniczka przestaje myśleć, bo przecież
umie
21 mar 23:20
Eta:
Basiu
To
Basiak .......... a nie
Basiek
Pozdrawiam
21 mar 23:23
Basia:
już dawno ją "przechrzciłam" i nie protestuje, a mnie się
Basiek bardziej podoba
21 mar 23:28
Godzio:
Basia,
Eta miała na myśli, że to 2 różne osoby
21 mar 23:37
Basia:
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............................
stanowczo za dużo tych wiewiórek
21 mar 23:40
Basia:
To ja się od jutra będę nazywać
Wiewiórka 
21 mar 23:49
Eta:
Co? Wewiórka?
22 mar 00:03