matematykaszkolna.pl
oblicz pole trapezu jeśli obwód ma 21.zad.2 oblicz długość przeciwprostokątnej Sandra: Ramiona trapezu mają długosci 3 i 6,a wysokość jest równa 2.Oblicz pole tego trapezu jeśli jego obwód jest równy 21. 2)Przyprostokątne trójkąta prostokątnego mają długości 6−13 i 6+13.Oblicz długosć przeciwprostokątnej.
21 mar 16:28
Sandra: POMOCY POMÓŻCIE oblicz pole trapezu jeśli obwód ma 21.zad.2 oblicz długość przeciwprostokątnej Sandra: Ramiona trapezu mają długosci 3 i 6,a wysokość jest równa 2.Oblicz pole tego trapezu jeśli jego obwód jest równy 21. 2)Przyprostokątne trójkąta prostokątnego mają długości 6−√13 i 6+√13.Oblicz długosć przeciwprostokątnej.
21 mar 16:36
Saizou : zadanie 2 to masz pitagorasa i wzory skróconego mnożenia zadanie 1 narysuj sobie tę figurę, zastosuj pitagorasa, a potem układ równań
21 mar 16:46
Sandra: z pitagorasa mi wyszło x2=72 a końcowy wynik wzadaniu ma wyjść 72,a tego z trapezem wogóle nie umiem zrobić:( a jutro mam spr. z planimetri i mam ful zadań do rroboty a nie umiem POMOCY POMÓŻCIE MI ROZWIĄZAĆ KROK PO KROKU emotka
21 mar 18:29
Sandra: POMOCY POMÓŻCIE nIE ROZUMIEM MATMY!emotka oblicz pole trapezu jeśli obwód ma 21.zad.2 oblicz długość przeciwprostokątnej Ramiona trapezu mają długosci 3 i 6,a wysokość jest równa 2.Oblicz pole tego trapezu jeśli jego obwód jest równy 21. 2)Przyprostokątne trójkąta prostokątnego mają długości 6−√13 i 6+√13.Oblicz długosć przeciwprostokątnej.
21 mar 19:25