Wiedząc, że sinα - cosα = 1/2, oblicz wartość wyrażenia sinα razy cosα
Natalia: Wiedząc, że sinα − cosα = 1/2, oblicz wartość wyrażenia sinα razy cosα.
21 mar 11:43
Artur z miasta Neptuna:
| | 1 | |
sin2x − 2sinxcosx + cos2x = |
| |
| | 4 | |
21 mar 11:57
Natalia: Bardzo Dziękuję
21 mar 14:11
Natalia: Tylko nie rozumiem dlaczego jest wszędzie x, a nie α ?
21 mar 14:12
Artur z miasta Neptuna:
bo mi się α nie chce klikać co chwila
21 mar 14:13
Natalia: Hehe rozumiem, dziękuję jeszcze raz

21 mar 14:16