matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
ala08:
w przedziale <0;4π)π znajdź wszystkie liczby x, dla których: a.) sinx =0 b.) sinx =1 c.) sinx=
1
2
20 mar 22:57
ala08:
nikt mi nie pomoze:(
20 mar 23:16
ala08:
?
21 mar 16:37
ala08:
:(:(
21 mar 17:06
ala08:
/
21 mar 20:42
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/426.html
21 mar 20:43