matematykaszkolna.pl
świąteczne życzenia Eta: Świąteczne życzenia! Dziwicie się − kto? Dziwicie się − skąd? A ja Wam życzę Wesołych Świąt! Myślicie sobie − to jakaś bajka? A ja Wam życzę : s m a c z n e g o j a j k a Czy jestem szczera? − nie ma obawy! Życzę Wam również : m o k r e j z a b a w y Wesołych Świąt
11 kwi 11:55
kurczak żółciutki: Wesołych Świąt emotka
11 kwi 12:18
Zajączek wielkanocny: też wszystkim życzę radosnych i pogodnych świąt Uciekam, muszę roznosić prezenty !
11 kwi 12:21
biały baranek <bee, beee>: Wesołych
11 kwi 12:54
kurczaczek żółciutki: Czemu nikt nie składa życzeń?emotka
11 kwi 16:36
kurczaczek żółciutki: Tylko "zajączek i baranek emotka
11 kwi 16:37
baranek chwalipięta :D: Nikogo tu nie ma
11 kwi 16:38
kurczaczek żółciutki: A jak zadanka trzeba rozwiązać?..... to Wszyscy są
11 kwi 16:40
baranek chwalipięta :D: Ja mam co rozwiązywać , więc jestem xD
11 kwi 16:44
baranek chwalipięta :D: Coś sie popsiulo?
11 kwi 17:02
baranek chwalipięta :D: KURCZAK Tobie też forum rozbiło?
11 kwi 17:14
struś: emotka Wesołych Świąt! Kolorowych snów!
12 kwi 01:48
Mickej : mokrych świąt wesołego zającaemotka Wesołych świąt
12 kwi 08:39
Madzia: WESOŁEGO ALLELUJA! ..........$...$...$...$.. ........$..................$ .....$.......................$ ...$..........................$ ..$.000000........۩۩۩۩...$ .$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$ $.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$ $.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .....,,▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy. ..\\//...\\//......\\//...\\//....\\//... ..\\/..(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\// ///..(▒)(█)(▒)..\\//..(▒)(█)(▒)..\/ \\//...(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\/ .\\//..\\/...\\////...\\//...\\\\//..\\//..
12 kwi 11:19
gosiaaa: Zdrowych i spokojnych świąt oraz mokrego dyngusaemotka życzę z całego sercaemotka
12 kwi 11:21