liczby rzeczywiste
marta: Liczba √402+92 jest równa :
a)41
b)43
c)47
d)49
20 mar 20:31
ICSP: najpierw oblicz ile będzie wynosiła liczba pod pierwiastkiem a później spierwiastkuj.
20 mar 20:32
asdf: podpowiem, że nie jest to liczba 42
20 mar 20:34
marta: policzyłam i mi wychodzi 40,11 a w odpowiedziach mam ze jest to odp A
20 mar 20:41
ICSP: a jak liczyłaś?
20 mar 20:42
krystek: √1681=
20 mar 20:43
Eta:
√1600+81= √1681= 41
20 mar 20:43
ICSP: buuuuu
20 mar 20:44
Eta:
20 mar 20:44
ICSP: dobrze że jeszcze
Basiek czy
Basiak nie ma

Już się pogubiłem w jej nickach
20 mar 20:45
marta: no ale gafa zamiast 9 podstawiłam 3
20 mar 20:46