matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Basiak:
Wyznacz kąty trojkąta ABC
20 mar 19:12
Artur z miasta Neptuna:
α+β = 180 − 130 β+γ = 180− 110 γ+α = 180 − 120 wylicz kąty z tego układu równań
20 mar 19:23
Basiak:
Bóg zapłać dobry człowieku.
20 mar 19:33