matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres funkcji
justyna:
1
3
Naszkicuj wykresy funkcji : f(x) = 4
−
x
, g(x)=
−
x
, h(x)=
−
x
.
5
2
a) Odczytaj z wykresów funkcji podstawowe własności tych funkcji B)które własności są wspólne dla wszystkich trzech funkcji?
20 mar 16:20