matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Help
Eliza15:
Rysunek przedstawia trójkąt prostokątny . Wskaż , która z funkcji trygonometrcznych została błędnie oznaczona
4
A.Sinα=
5
4
B.cosβ=
5
3
C.tgβ=
4
5
D.Cosα=
3
20 mar 15:34
Art:
A definicje funkcji trygonometrycznych znasz?
20 mar 15:35
Saizou :
a jak nie znasz to
https://matematykaszkolna.pl/strona/397.html
20 mar 15:36
Eliza15:
juz zrobilam sama xd
20 mar 15:43