matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby, potęgi
lil:
(3*2
2
0
+7*2
1
9
)*52
Pomoże ktoś rozwiązać?
(13*8
4
)
2
20 mar 14:47
ewa:
2
19
(3*2+7)*2
2
*13
2
21
*13
2
2
21
=
=
=
13
2
*8
8
13
2
*(2
3
)
8
2
24
1
1
=
2
3
8
20 mar 14:59
lil:
Dziękuje bardzo
20 mar 15:04
Aga1:
(3*2
20
+7*2*
19
)*52
2
19
(3*2+7)*2*27
=
=
13
2
*8
8
13*13*2
24
2
20
*13*27
=
13*13*2
24
20 mar 15:04
Aga1:
52=2*26
20 mar 15:06