matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Monia:
sin2x
∫
cos
3
x
20 mar 13:11
Monia:
pomocy
20 mar 13:20
Godzio:
2sinxcosx
2sinx
=
cos
3
x
cos
2
x
cosx = t sinxdx = −dt
1
−2∫
dt = ...
t
2
20 mar 13:21
Monia:
dziekuję
!
20 mar 13:23