eśli a=0,(4), b=0,(41), c= u{1}{6}, to:
Ewelaina: Jeśli a=0,(4), b=0,(41), c= 16, to:
A. a=b
B. a=c
C. a>b
D. b<c
19 mar 21:00
Jolanta: Ewelina wiesz co oznaczaja te nawiasy ?
19 mar 21:03
Piotrek: okres
19 mar 21:04
Ewelaina: Gdybym wiedziała to nie prosiłabym o pomoc
19 mar 21:08
Jolanta: a=0,444444444.(44). b=0,4141414141(41)
to z tych dwóch a jest wieksza
to jak jest odpowiedz ?
19 mar 21:08
Jolanta: To odpowiadaj nie wiem bedzie szybciej
19 mar 21:09
Ewelaina: Odp C?
19 mar 21:11
Jolanta: Pioterk nie żartował taki nawias oznacza okres, powtarza sie cyklicznie jedn liczba lub
wiecej
19 mar 21:11
Jolanta: Tak
19 mar 21:11
Ewelaina: Dzieki
19 mar 21:12