matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PROSZE POMOCY !
CaliforNikoctioN:
Objętość wynosi 32 pi dm kwadratowego. Oblicz pole całkowite kuli !
19 mar 18:08
dero2005:
4
V =
πr
3
= 32π dm
3
3
r = 2
3
√
2
S = 4πr
2
= dokończ
19 mar 18:43