matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz logarytmy
olga:
Oblicz: a)7
l
o
g
7
3
7
= b)9
l
o
g
3
4
= c)log
8
√
2
= d)log1/3 270− log1/3 5+log1/3 1/2=
19 mar 18:06
olga:
prosze o pomoc!
19 mar 18:37
olga:
19 mar 19:25
dorotea:
a) log 1/3 81√3
1 gru 18:43