matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proste
Dawidos88:
Wyznacz równanie prostej przechodzącej przez punkt A ( 1,1) i równoległej do prostej 1. y=3 2. x= −1
19 mar 17:29
Eta:
1/ y=1 2/ x=1
19 mar 17:34
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/134214.html
19 mar 17:34