matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równania
BoLlO:
2x−3
=
1
2
+x odp.−2.5
4
x
5
x
+1=
+
odp.x=1
3
6
2
x+2
x−1
+
=1 odp. x=2.5
9
3
2x+3
2−x
1
=
+x odp. x=−
5
3
4
19 mar 17:03
BoLlO:
proszę o szybką odpowiedz
19 mar 17:07