matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany
Marti:
W(x)=P(x) wyznacz literki wiedzac ze : W(x)= x + ax − 4x + b P(x)= x + (2a + 3 )x + (a+b+c)x − 1
19 mar 16:46
Aga1:
Sprawdź, czy wszystko jest dobrze zapisane.
19 mar 17:00
Marti:
tak właśnie jest...
19 mar 17:02