matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanko
Marika:
x
2
−4
jednym z rozwiazan rownania
= 0 jest liczba
(x+1)(x−3)
A x=−3 Bx=1 Cx=−1 Dx=2
19 mar 16:35
Artur z miasta Neptuna:
x
2
− 4 = 0 ... rozwiąż to równania
19 mar 17:32