matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj wykres i wyznacz asymptoty
garfild:
|1−x|
narysuj wykres funkcji y=
i na jego podstawie wyznaczyć asymptoty funkcji
|1+x|
19 mar 09:34
Jack:
|1−x|
1−x
y=
=|
|
|1+x|
1+x
1−x
Narysuj funkcję f(x)=
, a potem odbij część leżącą poniżej osi OX.
1+x
19 mar 09:45
garfild:
dzieki wielkie
19 mar 20:26