wyznaczyć asymptoty
garfild: wyznaczyć wszystkie asymptoty funkcji y=√1+x/1−x
18 mar 18:28
Tragos: y =
√1 + x − x =
√1 = 1

nauczcie się w końcu zapisywać poprawnie z użyciem nawiasów
18 mar 18:29
garfild: sorry y=√(1+x)/(1−x)
18 mar 22:19
18 mar 22:21
Eta:
18 mar 22:22
Eta:
Zabawa w ciuciu−babkę
18 mar 22:22
rumpek: do koloru do wyboru
18 mar 22:22
garfild: przepraszam dokladnie to tak powinna funkcja wygladac y=√1+x1−x
19 mar 20:31
Saizou : czyli pierwiastek na całym ułamku?
19 mar 20:32
garfild: tak na calym

moze ktos wie jak to zrobic i jeszcze wytlumaczyc to bylabym bardzo wdzieczna
20 mar 20:19