matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy pomoc
kwadrat:
rozwiąż równanie: log
2
x+2
√
log
2
x
=8 t=
√
log
2
x
t
2
+2t−8=0
√
Δ
=6 t
1
=−4 v t
2
=2
√
log
2
x
=−4 v
√
log
2
x
=2 log
2
x=16
18 mar 18:22