matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysować wykres i znaleść asymptoty
garfild:
narysuj wykres funkcji y=(1/2)
2−|x|
i na podstawie wyznaczyć asymptoty funkcji
18 mar 18:15
Święty:
D=R 1) x≥0 y=2
x−2
2) x<0
1
y=(
)
x+2
2
18 mar 20:07