matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole powierzchni całkowitej czworościanu foremnego o boku 5 wynosi ?
Olaa:
Pole powierzchni całkowitej czworościanu foremnego o boku 5 wynosi ?
18 mar 12:44
Aga1:
a
2
√
3
P
c
=4*
=a
2
√
3
, a=5
4
18 mar 12:45