matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logartmy
stud:
0,091=lg
100
x
Jak wyznaczyc x?
17 mar 14:44
Basia:
lg oznacza log
10
czy logarytm naturalny ?
17 mar 14:45
stud:
Nie wiem, mam wzor na absorpcje A=lg
100
T
Mam obliczone A=0,091 ale nie mam T
17 mar 14:48
stud:
?
17 mar 15:03