matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz długość boku sześcianu
gość:
przekątna podstawy sześcianu ma długość 2
√
6
. Oblicz długość boju sześcianu
16 mar 01:13
Tragos:
a
√
2
= 2
√
6
a = ?
16 mar 01:19
Ajtek:
a
√
2
=2
√
6
⇒ a=...
16 mar 01:19
gość:
dzięki za pomoc
16 mar 01:31