matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadd
ania:
pomocy STREOMETRIA
wiedzac ze pole boczne czworoscianu foremnego jest rowne 48
√
3
oblicz jego objetosc. jak to zrobic
?
15 mar 17:51
Artur z miasta Neptuna:
a
2
√
3
P
b
= 3*
= 48
√
3
−−−− wylicz 'a'
4
1
1
a
2
√
3
a
√
6
V =
P
p
* H =
*
= ...
3
3
4
3
15 mar 17:55
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/989.html
15 mar 18:30