| 2sinα+sin2α | α | ||
= ctg2 | |||
| 2sinα−sin2α | 2 |
| 2sinx+sin2x | |
= | |
| 2sinx − sin2x |
| 2sinx + 2sinx*cosx | |
= | |
| 2sinx − 2sinx*cosx |
| 2sinx(1+cosx) | |
= | |
| 2sinx(1−cosx) |
| 1+cosx | |
= | |
| 1−cosx |
| 1+cosx | |
= | |
| 1−cosx |
| 1+cos(2*x2) | |
= | |
| 1−cos(2*x2) |
| 1+cos2x2−sin2x2 | |
= | |
| 1−(cos2x2 − sin2x2) |
| 2cos2x2 | |
= ctg2x2 | |
| 2sin2x2 |
| α | α | |||
sin2α= 2sinαcosα i 1+cosα= 2cos2 | 1−cosα= 2sin2 | |||
| 2 | 2 |
| 2sinα(1+cosα) | 1+cosα | |||
L= | = | = | ||
| 2sinα(1−cosα) | 1−cosα |
| α | ||||||||||||
= | =ctg2 | ||||||||||||
| 2 |