Eta
Basia: To jest Tofi

I jego pani ?
9 kwi 00:12
9 kwi 00:25
9 kwi 00:27
Eta:
9 kwi 00:27
Eta: Dzięki, już znalazłam
9 kwi 00:28
Basia: Cieszę się, że Ci się spodobał !
9 kwi 00:30
Eta: Baaaaaaaaaaaardzo

Dzięki, że też wcześniej nie widziałam
9 kwi 00:31
Basia: A co Tofi powie na to ?
9 kwi 00:32
Eta: Córka miała takiego i niestety Tofiś nie dał długo kotkowi pożyć!
( a ja za kotkaminie przepadam

( no poza tym na dwu nogach

9 kwi 00:34
Eta:
9 kwi 00:35
xpt: Ja tam lubię zwierzęta, które się kocą (no, koty jedynie na zdjęciach fajnie wyglądają),
dlatego wybrałem system operacyjny z pingwinem :)
http://c.wrzuta.pl/wm5416/fb9f0af20025d36046a72d9d/Kot%20ninja?type=i&key=us2MuRhItz&ft=d
9 kwi 00:44
9 kwi 00:50
xpt: wg praw fizyki, to pies uderzył mordą w łapę kota

Ale nei zawsze koty są górą:
http://c.wrzuta.pl/wm4110/e525916200229238462238b8/kot%20i%20rybka?type=i&key=pYbRrBLa8h&ft=d
9 kwi 00:56
Basia: Biedny kiciuś !
9 kwi 01:00
Eta: Biedactwo

no nie?

A jakiego zwierzaka masz TY Basiu?...
9 kwi 01:03
xpt: Życzę paniom mile spędzonego czasu, bo pewnie jeszcze będziecie siedziały. Ja tym czasem
ide spac, bo na 8:00 wykład jest, a wyjkłady po to są, zeby ich słuchać, no nie ? ;P
9 kwi 01:06
xpt: tymczasem*
9 kwi 01:06
Eta: Oczywiście ,że tak

Dobranoc, Miłych snów!
9 kwi 01:15
Basia: Niestety też już nie mam. Mieliśmy rotweilera. Miał na imię Toto i wbrew obiegowym
opiniom wcale nie był agresywny. No oczywiście gdyby nam lub jemu ktoś chciał zrobić
krzywdę stałby się nawet bardzo groźny. Zachorował i prawie już nie mógł chodzić
(zwyrodnienie stawów). Widać było, że cierpi strasznie. No i musieliśmy podjąć tę
najpaskudniejszą z paskudnych decyzję.
9 kwi 01:28