matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastek
misio:
2√2 ile to się równa ? Moge to pomnożyć i będzie √4
14 mar 20:13
Artur z miasta Neptuna:
nie będzie
√
4
tylko: 2*
√
2
=
√
2
2
*
√
2
=
√
4
*
√
2
=
√
4*2
=
√
8
14 mar 20:14