matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sześcian
pinka:
Objętość sześcianu wynosi 8 litrów. oblicz pole powierzchni całkowitej tego sześcianu
14 mar 18:10
Aga1:
8l=8dm
3
V=a
3
a
3
=8 a= P
c
=6a
2
14 mar 18:12
pinka:
dzięki
14 mar 18:17