matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
niech ktos pomoze
martus:
funkcja g(x*)=lx+1l dla argumentu x=−
√
3
12 mar 22:43
Tragos:
przyjmuje wartość? g(−
√
3
) = ...........
12 mar 22:44
Eta:
g(−
√
3
) = |−
√
3
+1|=
√
3
−1
12 mar 22:52