matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie prostopadlej
ok:
sprawdzenie czy dobrze mysle wyznacz równanie prostej prostopadłej do prostej y=
2
3
x − 1 i przechodzącej przez pkt M=(2,0 ) wyszlo mi y=−
3
2
x + 3 dobrze?
12 mar 21:59
asdf:
ta
12 mar 22:00