matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Z góry dziękuję za odpowiedź
Stachu:
Oblicz: 25
log
5
2
12 mar 21:35
Beti:
25
log
5
2
= 5
2*log
5
2
= 5
log
5
4
= 4
12 mar 21:38
ccc:
25
(
log
5
2) =5
2log
5
2
12 mar 21:39