matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
4x do kwadratu+12x+9 pod pierwiastkiem
Ajaj:
pod pierwiastkiem 4x do kwadratu+12x+9 =3 jak to obliczyc
12 mar 18:58
Jolanta:
√
4x
2
+12x+9
=3
√
(2x+3)
2
=3 |2x+3|=3 2x+3=3 v 2x+3=−3 dokończ
12 mar 19:04
Ajaj:
dziekujee
12 mar 19:09