matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xxxxx
krycha:
pomocy Wciągu arytmetycznym a
3
=14 i a
1
1=34.Wyznacz a
1
Wciągu geometrycznym a
1
=32 i a
4
=−3. Wyznacz iloraz tego ciągu
12 mar 18:32
Jolanta:
wzór a
n
=?
12 mar 18:43