matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trójkat
bb:
Pole trojkata rownobocznego wynosi 4√3. długość boku trójkata równa się...?
12 mar 16:45
M:
10 lut 06:06
Panna młoda Goblina :
a
2
√
3
=4
√
3
4
a
2
√
3
}=16
√
3
a
2
=16 a=4
10 lut 12:11