matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosta
mats:
dane są punkty A=(6,1)i B=(3,3) współczynnik kierunkowy prostej AB wynosi?
12 mar 16:44
Basiek:
2
−
3
12 mar 16:46
Basiek:
y
b
−y
a
a=
x
b
−x
a
polecam się nauczyć tego wzorku
całkiem przydatny
12 mar 16:47
mats:
ok
12 mar 16:58