matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
Patii:
oblicz 3a9+b12 a) an=2n−6 bn=1/4n+1
12 mar 15:59
asdf:
a
9
= 18 − 6 = 12 3a
9
= 36
1
b
n
=
n + 1? taki dziwnie to zapisałaś...
4
b
1
2
= 3 + 1 SUMA = 40
12 mar 16:04