matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze rozwiążcie
janek:
[1+(
1
2
)
2
]−[(
7
9
)
0
]
−2
*(−
3
5
)
2
=
12 mar 12:33
FunnyBoy:
1
9
5
9
125
36
1+
− (1)
−2
*
=
−
=
−
= 0,89
4
25
4
25
100
100
12 mar 13:10