matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole
kwiatek76:
Pole powierzchni całkowitej czworościanu foremnego jert równe 49cm kwadratowych.Oblicz pole podstawy i pole boczne
12 mar 05:34
asdf:
Jeżeli Pc = 4 Pp no to:
1
Pp =
* Pc
4
Pc = 49, więc Pb = 3 * P
p
Jest tak czy nie?
12 mar 11:47