matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
j
kam:
prosta k okreslona jest rownianiem −12x+4y+8=0.Wskaz rownanie kierunkowe prostej k A.y=−3x+2 B.y=3x−2 C.y=3x+2 D.2x−3
11 mar 19:51
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/132566.html
11 mar 19:53