matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
maturzysta:
oblicz współrzędne punktu przecięcia wykresu funkcji y = x
2
+ 2x − 3, y = −x+1
11 mar 19:18
a:
Układ równań? y = x
2
+ 2x − 3 −y = x − 1 0 = x
3
+ 3x − 4 Itd.
11 mar 19:20
a:
Pardon, 0 = x
2
+ 3x − 4
11 mar 19:20