matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log5 z 0.04
jeje:
11 mar 16:06
Artur z miasta Neptuna:
4
1
log
5
0.04 = log
5
= log
5
= log
5
25
−1
= log
5
5
−2
= −2log
5
5 = −2
100
25
11 mar 16:07
stefan:
2log
5
30
6 sty 15:40