matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
martyna:
znajdz największy wspólny dzielnik liczb 456578 i 123.
11 mar 14:27
M:
10 lut 06:08
Mariusz:
3712 456578:123 369 875 861 147 123 248 246 2 456578=3712*123+2 123 = 61*2+1 2 = 2*1 + 0 NWD(456578,123)=1
10 lut 06:52