zad
mario: ( 2/5 − 0,5 ) 2 + 3,5 =
7 kwi 20:54
Mariusz: 3,3
8 kwi 21:50
Eta:
Mariusz napiszę jasniej:
25 = 410 = 0,4
zatem masz:
( 0,4 − 0,5) = −0,1
czyli −0,1 *2= − 0,2
dalej już wiesz ,że − 0,2 +3,5= .............
8 kwi 21:56
xpt: a wiecie, ze tam jest ( 2/5 − 0,5 ) 2 ?
Bo wczoraj było to samo zadanie z tymi samymi błędami napisane 2 razy i raz poprawione.
8 kwi 22:20
Eta: A skąd my to mamy niby wiedzieć ?
mario i tak nie daje znaku, chyba mu na tym nie zależy

Jak naleśniki? Kurki pozakręcane?
8 kwi 22:22