| log2x+log4x | ||
logmx = | ||
| 2 |
| log2x | log2x | |||
log4x = | = | |||
| log24 | 2 |
| log2x+12*log2x | ||
logmx = | ||
| 2 |
| 1 | ||
logmx = | *(log2x+log2x1/2) | |
| 2 |
| 1 | ||
logmx = | *log2[ x*x1/2 ] | |
| 2 |
| 1 | ||
logmx = | *log2x3/2 | |
| 2 |
| log2x | |
= log2(x3/4) | |
| log2m |
| log2x | ||
log2m = | ||
| log2(x3/4) |
| log2x | ||
log2m = | ||
| 34log2x |
| 1 | 4 | |||
log2m = | = | |||
| 34 | 3 |
| 1 | ||
logm1/2 x = log2x + | log2x | |
| 2 |
| 3 | ||
log√m x = | log2x | |
| 2 |