matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie
grzesiek:
log
27
1
3
log
6
2+log
6
3
10 mar 15:04
Beti:
1
1
1
1
1) = −
, bo 27
−1/3
= (
)
1/3
=
3
√
=
3
27
27
3
2) = log
6
2*3 = log
6
6 = 1, bo 6
1
= 6
10 mar 15:10
grzesiek:
dzięki
10 mar 15:12