10 mar 14:13
mario: tak mi delta wyszła...
10 mar 14:13
10 mar 14:16
mario: wie ktoś jak to zrobić?
10 mar 14:16
10 mar 14:26
asdf:
taka mała wskazówka:
10 mar 14:31
mario: to zaraz napiszę wynik.
10 mar 14:32
mario: x1= 1,5
10 mar 14:38
mario: | | −6 | | −3 | |
ponieważ: |
| /−2 = |
| =1,5 |
| | 2 | | −2 | |
10 mar 14:39
mario: sorry źle...
10 mar 14:39
mario: | | −4 | |
wyszło 2. ponieważ −8/2/−2 = |
| = 2 |
| | −2 | |
10 mar 14:40
asdf:

x
1 = 2?
10 mar 14:42
mario: x2= 1,5
10 mar 14:42
mario: właśnie chciałem to napisać xD ale dzięki
10 mar 14:43
asdf: prrrrrrrrrrrrroszę bardzo
10 mar 14:43