Wyznacz zbiory :
kasia: Wyznacz zbiory :
A n B , A u B , A \ B , B \ A
a) A = < −1;4> , B = (2 ; 5 )
b) A = < − 4 ; 2 > , B = < 2 ; 9 )
9 mar 21:27
kasia: pomoże mi ktoś ?
proszę
9 mar 21:42
9 mar 21:43
Saizou : narysuj sobie na ośkach i wszystko jasne
9 mar 21:43
kasia: tylko że ja tego nie rozumiem kompletnie
choć jeden
a) niech mi ktoś pomoże zrobić
10 mar 08:38
Basiek:

Czerwony − A
Niebieski− B
A n B= (2,4>
A u B =<−1,5)
A \ B =<−1,2>
B \ A=(4,5)
Wszystko widać po odpowiednim zamalowaniu.
10 mar 10:49